lørdag 31. mars 2012

Kjekt lesestoff i påsken:

Yes, nå er påsken her, og kva er vel ikkje bedre enn å grava seg ned i sofaen blant alle dei mjuke putene og finna fram ei god, fengande og inspirerande bok.
Den bokå eg har liggande klar for påsken er Fargerik innredning av Gunvor C. Røkholdt.
Siden 84 har Røkholdt jobba med innredning og interiør, boka som ho nå har gitt ut er hennar siste og beste interiører.
I bokå er me med til hytte-leieligheten på fjellet, prestegården på Vestlandet, ungkars-takleiligheten i byen og torpet i dei svensker skogar, med andre ord eit stort og variert utvalg boliger, til alle typar formål og for folk flest. Målet er å ta vare på det unike i boligen, derfor blir det harmoniske trivelige interiører å bo i. 


Ei anna bok eg også kan anbefala på det sterkaste er Torill Slettvoll si bok, "Velkommen Hjem".
.
Gjennom 300 sider blir du kjent med den 60årige historien og folkå bak Slettvoll suksessen. Bokå tar deg med inn i nokon av dei mange fine hus, hytter og leiligheter og sommerhus som har vert arena for Slettvolls fotograferingar dei siste 10 årene. 

Denna sofaen  er designa av Helene Hennie for Slettvoll, LOVE IT, ka meir trenge eg å sei!

Nå som det vårast så begynner nok mange å tenka på hage og terrasse, eg kan då tipsa deg om denna bokå som hagedesigner Darren Saines er med forfatter i. Bokå er rikt illustert og har også 40 sider med gjør-det-sjølv forklaringar, så her går det fint an å ta utgangspunkt i hans forklaringar for så å laga sitt eige uteområde.


Detta er ei nyutvikla bok for alle hus- og hytteeigerar som drøymer om ein ny terrasse eller å forbedra den dei allerede har.


Darron Saines har blant anna vert ein av designerne i "tid for hjem" sine hageprosjekter.
Me har fått mykje tips og inspirasjon i denna bokå og den vil nok bli eit godt verktøy for oss når me kjem så langt at me kan ta fatt på hage/terrassen i det nya huset!

PS: alle dessa bøkene har eg lånt på biblioteket i Kopervik, og bøkene får ein låna i heile 4 uker så her er det penger å spara:)

GOD HELG & GOD PÅSKE ønske eg alle dokke skjønne leserar:)))
post signature

1 kommentar:

  1. http://forum.online-poker.ru/tehasskii_holdem/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=37805
    http://www.bstattooandskate.com/forum/index.php?action=post;topic=6691.0;num_replies=30205

    SvarSlett

1000-takk for at du legger igjen ein kommentar sjå meg. Det varmer:)