lørdag 6. oktober 2012

Fasaden:


Den som venter på noe godt venter ikkje forgjeves:)Nå er midt delen ferdig, blei veldig fornøyd med fasaden.

God lørdagskveld.


post signature

10 kommentarer:

 1. så stiligt!! Knallfint inngangsparti, eg og drømte om dobbeldør, men det gikk ikkje an i og med at med bygde om gamla huset, fekk det ikkje t å passa inn. Men det e kanonflott da. og tenk så praktisk for å få inn ting og tang i store størrelser:-) Gode lørdagskveld t deg;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ha dobbelytterdør har ALLTID vert ein drøm for meg. Og eg føler meg så heldig som får drømmane oppfylt! Det er ikkje alltid det går som du seier Rita, men dokke har nå jammen meg fått eit kjempe flott hus dokke også. Det som er enda bedre er at me får nye dører, alt var ikkje heilt som det skulle så det blei ein reklamasjonsak, var da så heldige å få dørene i ein kvitare farge enn det me har nå. Det passa meg utmerket at dette lot seg gjera da pussen blei mykje kvitare enn det me beregna så da virka dørene som er eggehvite skikkelig gule. Snakk om å ha gull hår i ....

   Slett
 2. Så tøft det blir!!
  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Susanne:) Kjekt du liker det. Blir hvertfall noko som ingen andre har siden det min godeste mann som har tegna det.*super kry*.

   Slett
 3. Så utrulig flott og stiligt det blir og så stort og,blir så spennande å sjå inne når dere er ferdige for dette ser så bra ut atte:)kjempeflotte inngangsdør:)
  Ein flott kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå kan eg snart begynna å tella ned på ukene til me kan flytta inn, og det er noko eg har sett fram til! Gler meg som ein unge til å innreda. Mykje møbler er komen også, og eg klør skikkelig etter å pakka dei opp, gler meg spesielt til eames stolane:)

   Slett
 4. Det ser godt ud! Lækkert hus.

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen inn til meg Camillaeli:) Har vert inne å kikka på bloggen din også, la meg sef til som følger. Likte veldig godt puten du hadde sydd!!! Kjekt du liker huset vårt, da er me 2:)

   Slett
 5. For et flott hus dere bygger! Kunne gjerne tenkt meg noe sånt ja - vi bor i et evigvarende oppussingsprosjekt fra 1940-tallet...
  Men det har jo sin sjarm det óg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt har sin sjarm ja. Får ikkje komt meg inn å titta på bloggen din siden siden er låst... Men kjekt du liker vårt hus, ganske så fornøyd sjølv:)

   Slett

1000-takk for at du legger igjen ein kommentar sjå meg. Det varmer:)