tirsdag 14. oktober 2014

"man tager hvad man haver":

Eit år går fort, ufattelig fort. Tida for 1års dag for minste mann var her allerede. 
Frå han var 14dager til 11mnd har eg tatt bilde på samme teppet, ganske artig å sjå utviklingen:)
Innbydelsen til 1årsdagen blei dermed slik og "bordkortene" blei eit bilde frå kvar måned.


Overskriften på detta innlegget er "man tager hvad man haver", og med det meiner eg at eg har egentlig ikkje brukt så mykje på å kjøpe nye ting til selskapet. "Duken" er rester frå tapeten som me nettopp har tapesert bursdagsbarnet sitt rom med. Over har eg lagt blank plastduk som er genial når ein har små unger, eg slapp dermed å sette på vaskemaskinen etter selskapet, vinn-vinn-vinn situajson.
 Og den brukes om og om igjen (kjøpt på Veldes malerservice 3meter til 150kr) og tapeten kan eg bruke til noko anna siden den ikkje har tatt skade. 


Kronå blei lagd lørdagskveld av nokre rester eg hadde liggande etter søsterå mi sin babyshower
 (det samme blei bakgrunnen til bordkortene)
Serviettene var vel noko av det einaste eg kjøpte, dei fant eg billig på Europris.
Hortensiaen kjem frå hagen til svigers.
Sugerøyra på bordet til dei minste var rester eg hadde liggande 
etter selskapet til eldstemann tidligare i år.
Har litt sansen for grønt for tida, og siden rommet til minste mann går i akkurat samme tonane syntest eg det passa at bursdagen også fikk grønne toner.
Bursdagen til minsten var 11oktober og eg valgt som ein liten rød detalj å fargelegge den i grønt på stendig kalenderen. Er ofte ikkje så mykje som skal til for å få ein sammenheng i det.
Og tro meg eg hadde ikkje planlagt noko særs, eg begynte å pynte bordene og lage bordkort kl20.00 kvelden før. Og til min forargelse såg eg at me klarte ikkje å få plass til alle rundt eit bord, løysningen blei da å ha alle 6ungane sittande på gulvet, mon tro om dei syntest det var kult:)? 
man tager hva man haver IGJEN, og plutselig blei det ein rød tråd der igjen o ved at tilførte marmor fatet frå Hay på langbordet siden det gamle lave stuebordet har fått marmorfolie på seg.post signature

4 kommentarer:

 1. Fliiiinke deg alså blir imponerte øve ka du får t og gravide itilegg t ein ett åring og ein gutt t 🙌🙌🙌 heeeerligt kjekt å se oppdatering her på bloggen åg👏 natta :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt bloggeinnleggene mine faktisk blir lest;)
   Kjekt du seie sånt. E jo travelt men lære heldigvis å bli veldig effektiv som småbarnsmamma, hehe. Ønske dg ein fine kveld.

   Slett
 2. Så flott du hadde pynta da! Så greit å få brukt det me har og ikkje alltid handla nytt.
  Kjekt å lesa innlegg fra deg :-)
  Håpe alt står bra te med deg og dine :-)
  Ha ein fine dag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Snilt sagt av deg Susanne;)
   Ja må prøva å væra litt fornuftige nå så 3mann t på vei, hehe. Blir alt for dyrt om eg ska kjøpa alt nytt for kvart barneselskap😬
   Fin fin kveld t dg frå meg

   Slett

1000-takk for at du legger igjen ein kommentar sjå meg. Det varmer:)