tirsdag 15. desember 2015

Den perfekte godstolen?

Nytt i stua er denne fantastisk gode og ikkje minst stilige stolen.
Den har både komfor og design spør du meg. 
Den passer perfekt til vesle meg og min høge handymann, så me sloss nærmast om å få sitta i den. 
Nå skal beina hivast høgt og kvelden skal nytast med ei god bok i fanget. 

post signature

4 kommentarer:

 1. FOR et hus, ei "hytte" og ikkje minst ein utrolig inspirerande instagramprofil, blogg- ja og ikkje minst dama!! Digge alt! Det oppgjøret du gjorde for ei stund tebake, med alt presse adle veie. Om det og væra ei guttemamma, som eg er sjøl.

  Me skal også te å fiksa i hus og heim, så lure eg litt på ein ting. Eg ser jo at dokke har en del dyre ting i huset, er det sånn at du har spart i ei lang tid for å få råd te å kjøpa det? Eller har dokke kanskje litt større inntekt enn mange andre?:)

  Eg lurer bare på om det er oppnåelig å spara for så å kjøpa:-)

  Gleder meg te å lese neste innlegg på bloggen, og ikkje minst dei inspirerande bildene på instagram:)

  Klem fra ei så du inspirere veldig!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du:) denne hadde visst havna i nettsøppel av ein eller annan grunn så eg har ikkje lest den før nå, derfor seint svar. Så kjekt at du liker, det gleder meg.
   Eg har mine dagar ennå som e tunge, tar tid å komma seg ut frå ein slik depresjon som eg hadde, men heldigvis har eg så absolutt mest gode dager <3 eg har endelig akseptert at eg er ei guttemamme, og slått meg til ro med 3 barn, for tanken på å få eit sjukt barn er eg meir redd for enn å aldri få ei jente. Eg er så takknemlig for mine friske gutter sjølv om nokre ganger kjenner meg sjalu på venner som har begge kjønn, kanskje du kjenner den følelsen sjølv? Så spennande at dokke skal fiksa opp på heime banen. Om du tilfeldigvis bur i nærleiken og tenkjer du vil ha litt veiledning så ta gjerna kontakt med meg siden eg har utdanna meg som interiørveileder og boligstylist.
   PS: har du sett lanseringsfesten eg skal ha 03.juni? forsatt nokre ledige plasser igjen om du kunne tenkt deg. Og ja, ein kan verkeleg spara til noko som ein ønsker seg, me blander mykje ikea, med diy, gjenbruk og design for å få det til å gå opp.
   Eg vil ønska deg ein goe 17 mai i morgen og så håper eg mitt svar når fram til deg.
   Klem

   Slett
 2. Denne var råkul! Likte godt fargen og de sorte bena. Ser ut som den er god å sitte i også! Du har så god smak. Hva heter stolen? Blir alltid så glad når jeg ser du har lagt ut nye innlegg på bloggen din. Du inspirerer veldig :-) vi bygger nytt hus, får liksom en ny giv til å holde på når jeg ser på bloggen din. Du har skapt et drømmehjem! Virker som du er flink til det meste, tipien du lagde var nydelig. Håper du har det bedre nå med tanke på at du var litt deprimert/nedfor tidligere. Kos deg i jula med familien :) klem fra Karianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia på du Karianne:)
   Hørres kanskje litt overfladisk og løye ut men eg blei SÅ glad for din fine kommentar. Det varmer meir enn du aner!!!
   Så kjekt du likte stolen, den er kjøpt på Bolia og heiter Sion. Og den er veldig god å sitte i, kan varmt anbefale den. Så spennande med nytt hus Karianne. Kva type hus er det du bygger?
   Så fint av deg å spør korleis eg har det, eg har det mykje bedre. Litt tung høst med tanke på å ha gått så lenge uten sammenhengande søvn (ammer ennå fleire ganger om natta) og at det er krevande med 3små gutar. men eg har lært utrolig mykje om meg sjølv og veit når begeret begynner å bli fullt så eg klarte å stable meg opp på beina før eg havna i grøfta, så nå har eg nøte jula og føler meg så takknemlig for alt eg har så god familie.
   håper du har hatt ei fine jul, og vil samtidig ønska deg eit godt nyttår.
   Klem frå meg

   PS: Skal prøva å legga ut eit nytt innlegg nå i kveld

   Slett

1000-takk for at du legger igjen ein kommentar sjå meg. Det varmer:)